torsdag 27 augusti 2009

Överraskning...

Min man har idag överraskat mig med smycken köpta på kirppis, min älsklingsfärg, orange, samt kolla in speciellt de svartnade halskedjorna, och allt till priset av endast 1 euro. Kan en dag sluta bättre än detta efter en annan rätt obehaglig händelse tidigare i morse !!! ???
Efter att han visat dessa åt mig fick han MYCKET bråttom ut : ( då han sett o hört min negativa reaktion).
Posted by Picasa

6 kommentarer:

  1. Vad hände i morse då?

    SvaraRadera
  2. Trevligt med överraskningar!
    - Ja, men vad hände i morse??
    Nina

    SvaraRadera
  3. Josefine o Nina:
    Alltså jag gillade INTE smyckena-hemsk färg,av luft o.dyl.svartnade kedjor,passar nån gammal gumma,kanske,huh,huh.Hade i morse plötsligt en fasanhona mitt i vindrutan framför mig,platsch hördes det bara.Tur att vindrutan höll,har aldrig upplevt nåt sånt tidigare, såg ingenting förrän den var där !

    SvaraRadera
  4. Hemskt med fasanen, skönt att det gick så pass bra. Du kunde ju ha kört av vägen i värsta fall... Usch..

    Hehe, jag undrar lite vad pappa har tänkt med smycket. Kanske han verkligen tycker att det är fint och att han ville ge dig en liten gåva. Att han sedan fick bråttom till garaget, betyder nog att han förstod att du inte var särskilt förtjust i överraskningen. Stackars pappa! Inte lätt å vara man!

    SvaraRadera
  5. Blev först konfunderad över ditt inlägg - favorritfärg orange & svarta kedjor ;\ Tanken var säkert god...

    Hade kunnat gå riktigt illa vid fasankrocken, tur att du o bilen klarade er med blotta förskräckelsen. Men hur gick det med tippan?

    SvaraRadera
  6. Siv:
    Jag vet inte, tittade snabbt bakåt, men såg ingenting...har funderat en hel del över händelsen..nära att fått skräck för att köra...nånej,nånej,jag är ju en fullvuxen människa!

    SvaraRadera